Skip to main content

Ποιος ή τι είναι το Green Leaves;

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο Green Leaves, τον κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό της Ελλάδας για τα τελευταία και καλύτερα κανναβινοειδή. Ιδρυμένοι με πάθος για την καθαρότητα και δέσμευση για την αριστεία, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο αποκλειστικός Έλληνας εισαγωγέας των περιζήτητων αμερικανικών εμπορικών σημάτων κανναβινοειδών, προσφέροντας μια απαράμιλλη επιλογή που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την αυθεντικότητα.

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Αποκλειστικές αμερικανικές μάρκες: φέρνοντας τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου των κανναβινοειδών στην πόρτα σας.
  • Αποστάγματα ανώτερης ποιότητας: Η επιλογή μας περιλαμβάνει τα καλύτερα αποστάγματα, φημισμένα για την καθαρότητα και την ισχύ τους. Καταλαβαίνουμε τη σημασία ενός καθαρού και ισχυρού προϊόντος, γι’ αυτό και κάνουμε το βήμα παραπάνω για να προμηθευτούμε το καλύτερο.
  • Ζωντανή αριστεία Rosin: Αυτό αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα από την πιο φρέσκια κάνναβη υψηλής ποιότητας.
  • Χωρίς συμβιβασμούς στην αυθεντικότητα: Πιστεύουμε στην πραγματική ποιότητα έναντι της ποσότητας. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγουμε αυστηρά τα προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στα υψηλά μας πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των τσεχικών προϊόντων απομίμησης με ψευδή ποσοστά δραστικότητας. Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της επιχείρησής μας.

Η υπόσχεσή μας σε εσάς

Ως λάτρεις και γνώστες των κανναβινοειδών, κατανοούμε τη σημασία της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας σε αυτόν τον κλάδο. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα διαφανείς όσον αφορά την προμήθειά μας, να μην κάνουμε ποτέ συμβιβασμούς στην ποιότητα και να εργαζόμαστε συνεχώς για να σας προσφέρουμε τις τελευταίες καινοτομίες στον χώρο των κανναβινοειδών.

Η αποστολή μας

Στην Green Leaves, η αποστολή μας είναι ξεκάθαρη: να παρέχουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική επιλογή από τα υψηλότερης ποιότητας κανναβινοειδή, τα οποία προέρχονται απευθείας από τους πιο αξιόπιστους Αμερικανούς κατασκευαστές. Είμαστε αφοσιωμένοι στην καινοτομία, την ποιότητα και τη διαφάνεια, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που προσφέρουμε δεν είναι μόνο ασφαλές, αλλά και ότι πληροί τα αυστηρά μας πρότυπα για τη δραστικότητα και την καθαρότητα.

Διαφανής, πρωτοπόρος, αξιόπιστος. Στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο στην τάση αλλά και στην αλήθεια. Δεν υπάρχουν φουσκωμένα νούμερα, ούτε κενές υποσχέσεις – μόνο αγνή, ανόθευτη ποιότητα που πετυχαίνει το στόχο, κάθε φορά. Μαζί μας, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε, και αυτό που παίρνετε είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καλώς ήρθατε στο μέλλον της αξιοπιστίας.

Στην Green Leaves, η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Δεν είμαστε απλώς ένα κατάστημα- είμαστε μια κοινότητα ομοϊδεατών που εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο αγνότητας, ισχύος και απαράμιλλης ποιότητας. Καλώς ήρθατε στο Green Leaves.

Πώς λειτουργεί

  • 1. Επιλέξτε το προϊόν σας
  • 2. Ελέγξτε το καλάθι σας
  • 3. Λάβετε την Έκπτωση σας
  • 4. Απολαύστε το προϊόν και βαθμολογήστε μας!
Αγοράστε τώρα

Εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Αριστεία κατά παραγγελία, εγγυημένη. Κάθε υπηρεσία, κάθε φορά – τέλεια ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες σας. Πέρα από την ικανοποίηση, προσφέρουμε απόλαυση

Διάβασέ τις συχνές ερωτήσεις
Green Leaves - Free Shipping Icon

Δωρεάν αποστολή από €45 και άνω

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εταιρειών ELTA Courier, ACS Courier ή BoxNow.
Η τοπική παραλαβή στο κατάστημά μας είναι επίσης διαθέσιμη!

Green Leaves - 24-7 Customer Service Icon

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 – 22:00 ανοιχτά.
μέσω τηλεφώνου, WhatsApp, Viber και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Wolt & E-Food (πράσινα φύλλα) διαθέσιμα.

Green Leaves - Guaranteed Service Icon

Εγγυημένη εξυπηρέτηση

Είμαστε βέβαιοι ότι θα πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια.

Αυστηρή εμπιστευτικότητα και διακριτική συσκευασία. Κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει μέσα στο πακέτο σας!

Green Leaves - Quality Products Icon

Τα πιο ποιοτικά και δημοφιλή προϊόντα

Μην μας πιστεύετε απλά, διαβάστε τι λένε οι πελάτες μας στο Trustpilot ή στο Judge.me
Κρατάμε την πραγματικότητα και αφήνουμε τον καθένα να πει τη γνώμη του για το προϊόν ή για εμάς!

Οι συχνές ερωτήσεις μας

Είναι νόμιμη η αγορά προϊόντων κάνναβης από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Ναι, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.
Πριν προβείτε σε αγορά, βεβαιωθείτε ότι είστε ενήλικοι (18+).

Τι είδους προϊόντα κάνναβης προσφέρετε;

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων κάνναβης (THCP, THCPO, THCJD), συμπεριλαμβανομένων ανθών, σοκολατών (hashes), joints, βρώσιμων προϊόντων και αξεσουάρ όπως grinders και χαρτάκια με ή χωρίς tips.

Τι μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ηλεκτρονικού τραπεζικού εμβάσματος (όπου υπάρχει) και άλλων ασφαλών μεθόδων πληρωμής μέσω διαδικτύου. Σημειωτέον η αντικαταβολή είναι επίσης διαθέσιμη.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και τη μέθοδο αποστολής που επιλέξατε στο ταμείο.
Συνήθως, οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Θα λάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας.