Προσφορά!

Manali Hash – 12% THCV

10,1667,11

Το Μανάλι είναι ένα από τα παλαιότερα χωριά στην Ινδία και λατρεύεται για το χασίσι του. Βρίσκεται στην περιοχή Κουλλού και έχει τη δική του γλώσσα, που πιστεύεται ότι είναι μίγμα Θιβετιανών και Σανσκριτικών. Η καλλιέργεια και η επεξεργασία κάνναβης αποτελεί μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος για τους 1.500 κατοίκους του χωριού.
Το χασίσι που παράγεται στο Μανάλι ονομάζεται Manali Cream και θεωρείται νοστιμιά σε ολόκληρη την Ινδία και ακόμα και διεθνώς. Για παράδειγμα, στο Άμστερνταμ, το Manali Cream πωλείται γύρω στα 20 έως 30 ευρώ.
Το Manali Cream φτιάχνεται όπως το charas, τρίβοντας φρέσκα άνθη κάνναβης ανάμεσα στα χέρια για να δημιουργηθεί μια πυκνή ρητίνη. Το αποτέλεσμα είναι ένα μαύρο χασίσι που είναι μαλακό όταν είναι φρέσκο και σκληραίνει με τον χρόνο. Οι γεύσεις και τα αρώματά του θυμίζουν πολύ τα φρέσκα άνθη κάνναβης. Όπως και το charas, είναι ένα ήπιο χασίσι που προσφέρει μια νόστιμη και απαλή καπνιστή εμπειρία, χωρίς την πικάντικη πινελιά που θα βρίσκατε στις αφγανικές ή λιβανέζικες ποικιλίες.

THCV 12%

Ένταση

Πράσινα φύλλα - Ένταση 4

Κωδικός προϊόντος: manali-hash-thcv-12 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , , Brand:

Περιγραφή

60-Day Guarantee
Made in USA
Verified Potency
2018 Farm Bill Compliant

Munchies Guaranteed

Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για κατανάλωση και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Δεν συνιστώνται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή παίρνετε φάρμακα, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα με υπευθυνότητα και κρατήστε τα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Πωλούνται ως σουβενίρ.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
75%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
25%
(1)
0%
(0)
J
J.Sid
Manali Thc-V 12%

Πολυ ομορφο, εντονο αρωμα λεμονιου οπως ακριβως και στη γευση κυριαρχει σε αυτο το hash! Υπεροχο για συνδυασμους και πειραματισμους!
Προσοχη στον χειρισμο, καθως η υφη ειναι πουδρα ;)

Θ
Θ.Φ.
Ενδιαφέρον...

Πολύ καλό για πρωινό ξύπνημα και βοηθάει στην δίαιτα αφού δεν φέρνει πείνα.

Α
Α.C.
Ίδιο με THC!

Ότι ποιο κοντινό δοκίμασα σε thc...
Το προτείνω σε μυημένους παλιούς users και όχι μόνο.
-Καλή ποιότητα, άρωμα, γεύση & εφέ stoned

-Δεν ανοίγει την όρεξη ούτε φέρνει πολύ δίψα.

l
leo
Αρωματικο και ακουστικο!

πολυ ωραιο αναλαφρο λεμονατο αρωμα