Προσφορά!

Moonrocks – 30% THC-P

12,7567,96

Τα THCP Moonrocks 30% προσφέρουν μια ασύγκριτη εμπειρία για τους λάτρεις της κάνναβης που αναζητούν την απόλυτη ισχύ. Αυτά τα Moonrocks είναι κατασκευασμένα με κορυφαίας ποιότητας THCP και καλύπτονται με λεπτό kief, ενισχύοντας τη δύναμη και τα αποτελέσματά τους. Με περιεκτικότητα 30% σε THCP, προσφέρουν μια ισχυρή και μακράς διάρκειας εμπειρία, που τα ξεχωρίζει από άλλα προϊόντα της αγοράς.

Ιδανικά για όσους εκτιμούν την ποιότητα και την ένταση, τα Moonrocks μας είναι κατάλληλα τόσο για έμπειρους χρήστες όσο και για εκείνους που θέλουν να εξερευνήσουν τα αποτελέσματα του THCP. Διαθέσιμα για αποστολή σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, τα THCP Moonrocks μας υπόσχονται μια premium εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • 30% περιεκτικότητα σε THCP για μέγιστη ισχύ
  • Επικάλυψη με kief για ενισχυμένα αποτελέσματα
  • Διαθέσιμα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη
  • Κορυφαίας ποιότητας THCP, ιδανικό για τους λάτρεις της κάνναβης

Ζήστε το επόμενο επίπεδο προϊόντων κάνναβης με τα THCP Moonrocks 30% από την Green Leaves.

Κωδικός προϊόντος: moonrocks-30-thc-p Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , Brand:

Περιγραφή

60-Day Guarantee
Made in USA
Verified Potency
2018 Farm Bill Compliant

Munchies Guaranteed

Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για κατανάλωση και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Δεν συνιστώνται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή παίρνετε φάρμακα, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα με υπευθυνότητα και κρατήστε τα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Πωλούνται ως σουβενίρ.

Customer Reviews

Based on 21 reviews
76%
(16)
19%
(4)
5%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
g
giorgos styllos
trelo

magkes skaei kala kai gamai se garo ala 100 fores kalytero an to kaneis apo bong

Α
Α.C.
Moonrocks

Τα 5 αστέρια εδώ ισχύουν μόνο για τις κίτρινες μπιλιτσες.
Το άλλο το πράσινο το μουσκεμενο μάλλον δεν είναι για τσιγάρο, ίσως για φαγώσιμο..
Σωστό το κίτρινο πάντως.

Α
Αντωνης
Σύρμα σκετο

Πραγματικά ένα πολύ δυνατό 30αρι τις εκατό αλλά σε φαση το είχα μπροστά μου και λυπόμουν να το πιω μιλάμε για έργο τέχνης το χαζεβσ και πια όταν ένα ντουμανι γερό150μλ σε πιπα φλας και μια δοση εφορίας διάθεσης μερικων ωρων .αυτό 30% οχι99.9...κάτι που λένε πραγματικά τα παιδιά ξέρουν να κάνουν πόλη καλά τι δουλειά τους μόνο η εξυπηρέτηση ..τέτοια δε έχω συνάντηση...κλείνω λέγοντας πραγματικά ότι σίγουρα το συγκεκριμένορινσι τόσο τίμιο που λυπόμουν να το πιο ..σίγουρα δε θα λυπεί από την επόμενη παραγγελία μου.... GREEN PEACE ✌️ και ξέρω φουντι

R
Renegade MAster
πολύ καλό, ωραία γεύση!

Το περίμενα λίγο πιο δυνατό αλλά νταξ μια χαρά!

Α
Αντωνης
Φεγκαραδα ροκ

Ροκ όπως το λέει δυνατό ποιοτικό κ γέννα ιδέες το πρωινό στο 100 τις 100...