Προσφορά!

SMALL BUDDYS THCP 6%

Original price was: €8,75.Η τρέχουσα τιμή είναι: €7,44.

Το Small Buddys THCP, με εντυπωσιακή περιεκτικότητα 6% σε THCP, αποτελεί μια σπάνια ποικιλία πλούσια σε αυτό το σημαντικό κανναβινοειδή. Το THCP θεωρείται ότι έχει ισχυρές δυνατότητες και είναι γνωστό για τις δυνατότητές του να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.
Το Small Buddys THCP προσφέρει μια αξιοσημείωτη εμπειρία με το THCP, προσφέροντας μια ισχυρή επίδραση που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Αυτή η ποικιλία προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο να εξερευνήσετε τον κόσμο των κανναβινοειδών και να απολαύσετε τον πλούτο των δυνατοτήτων τους.
Το ξεχωριστό προφίλ γεύσης του Small Buddys THCP δημιουργεί μια απολαυστική ατμόσφαιρα, προσφέροντας μια εμπειρία πλούσια σε αισθητική και γεύση. Είτε είστε ένας έμπειρος χρήστης του THCP, είτε αναζητάτε νέες εμπειρίες, το Small Buddys THCP ανοίγει τον δρόμο για την ανακάλυψη του ασυνήθιστου κόσμου του THCP με μια ποικιλία πλούσια σε δυνατότητες.

Ένταση

Πράσινα φύλλα - Ένταση 4

Αποτελέσματα

Πράσινα φύλλα - Effects Placeholder

Κωδικός προϊόντος: small-buddys-thcp-6 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , Brand:

Περιγραφή

60-Day Guarantee
Made in USA
Verified Potency
2018 Farm Bill Compliant

Munchies Guaranteed

Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για κατανάλωση και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Δεν συνιστώνται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή παίρνετε φάρμακα, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα με υπευθυνότητα και κρατήστε τα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Πωλούνται ως σουβενίρ.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)