Προσφορά!

Afghan Hash THCP 10%

10,1667,11

Afghan Hash 10% THCP με προέλευση από τις ανώμαλες περιοχές των ορεινών της Αφγανιστάν, αυτό το χασίς έχει αγαπηθεί για αιώνες. Είναι μια απόδειξη των αρχαίων παραδόσεων καλλιέργειας της κάνναβης και της εξαγωγής της ρητίνης που κληρονομήθηκαν από γενιά σε γενιά. Όταν απολαμβάνετε αυτό το χασίς, αναμένεται μια ηρεμιστική και χαλαρωτική αίσθηση που ξεπερνά το συνηθισμένο. Είναι ιδανικό για να ξεκουραστείτε μετά από μια μακρά ημέρα ή να βρείτε δημιουργική έμπνευση.
Το πλούσιο, γήινο άρωμά του συνοδεύεται από διακριτικές νότες μπαχαρικών, δημιουργώντας ένα αρμονικό και πολύπλοκο προφίλ γεύσης. Με κάθε τζόιντ, θα ξεκινήσετε ένα αισθητικό ταξίδι που θυμίζει την ουσία της αφγανικής καταγωγής του.

Ένταση

Πράσινα φύλλα - Ένταση 4

Αποτελέσματα

Πράσινα φύλλα - Effects Placeholder

Κωδικός προϊόντος: afghan-hash-thcp-10 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , , Brand:

Περιγραφή

60-Day Guarantee
Made in USA
Verified Potency
2018 Farm Bill Compliant

Munchies Guaranteed

Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για κατανάλωση και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Δεν συνιστώνται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή παίρνετε φάρμακα, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα με υπευθυνότητα και κρατήστε τα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Πωλούνται ως σουβενίρ.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Λ
Λάμπρος

Καλό θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό στο κεφάλι.

J
J.Sid
Afghan Hash!!

Old school sweet Afghani fotos!!

Α
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΣ

Τρομερό κεφάλι μοναδικά αρώματα εύπλασο στη χρήση

J
J.Sid
Afghan Hash!

Υπεροχη, μοναδικη μυρωδια και πολυ γλυκια γευση! Απαλη στο λαιμο! Μπορει να συνδυαστει πολυ καλα ειτε για μειγμα ειτε σκετη! Δεν ειναι δυσκολη να την δουλεψει καποιος εστω κ πρωταρης απλως εχει μαλακη υφη! Απο effects με βοηθησε πολυ με το αγχος και εφερε ωραια χαλαρωση με μεγαλη διαρκεια! (Δοκιμαστε την με γυαλινο φιλτρο)!!!