Προσφορά!

TRIM MIX – 6% THC-P

Original price was: €9,50.Η τρέχουσα τιμή είναι: €8,07.

Το Trim THCP, με εντυπωσιακή περιεκτικότητα 6% σε THCP, αποτελεί μια ποικιλία που ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητά της σε αυτό τον σπάνιο κανναβινοειδή. Το THCP θεωρείται πολλά υποσχόμενο, και αυτή η ποικιλία σας επιτρέπει να απολαύσετε τα οφέλη του με έναν μοναδικό τρόπο.
Το Trim THCP σας προσφέρει μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τον κόσμο του THCP, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία. Με το υψηλό ποσοστό THCP, αυτή η ποικιλία ανοίγει τον δρόμο για την ανακάλυψη των ιδιοτήτων αυτού του κανναβινοειδούς και την απόλαυση της μοναδικής επίδρασής του.
Το ατμοσφαιρικό προφίλ γεύσης του Trim THCP δημιουργεί μια αξιοσημείωτη γευστική εμπειρία, προσφέροντας απολαυστικές αρωματικές νότες που σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τον κόσμο του THCP. Είτε είστε ένας ερευνητής των κανναβινοειδών, είτε αναζητάτε νέες εμπειρίες, το Trim THCP ανοίγει την πόρτα για μια συναρπαστική εξερεύνηση με μια ποικιλία πλούσια σε θησαυρούς.

Ένταση

Πράσινα φύλλα - Ένταση 4

Κωδικός προϊόντος: trim-thcp-6 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , Brand:

Περιγραφή

60-Day Guarantee
Made in USA
Verified Potency
2018 Farm Bill Compliant

Munchies Guaranteed

Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για κατανάλωση και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Δεν συνιστώνται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή παίρνετε φάρμακα, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα με υπευθυνότητα και κρατήστε τα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Πωλούνται ως σουβενίρ.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Andreas Daglas
Εξερετικό

Εξερετικό!!!