Προσφορά!

Hash THCP-O 20% Golden Haze

11,0167,96

⚡️ 20% THCP-O
💚Sativa strain
💨Golden Haze
💯< 0.2% THC
👨‍⚖️ 100% legal

Ένταση

Green Leaves- Ένταση 4

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , Brand:

Περιγραφή

60-Day Guarantee
Made in USA
Verified Potency
2018 Farm Bill Compliant

Munchies Guaranteed

Τα προϊόντα μας δεν προορίζονται για κατανάλωση και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. Δεν συνιστώνται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή παίρνετε φάρμακα, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα με υπευθυνότητα και κρατήστε τα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Πωλούνται ως σουβενίρ.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
67%
(2)
0%
(0)
33%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
J
J.Sid
Golden Haze hash Thcp

Οτι και να πω δε φτανει εδω.. Υπεροχες μυρωδιες μολις ανοιξεις το μικρο κουτακι της Πανδωρας! Ευκολο hash να το δουλεψεις και με τα αποτελεσμα που θελουμε! Προσωπικα στα μειγματα μου μπορω να πω οτι τα απογειωσε! Ειναι οτι πρεπει για αγχος κ καταθλιψη και βοηθαει σε ατομα που εχουν θεματακια με την ορεξη!!! Ολα τα προιντα που σας δειχνω ειναι αποκλειστικα απο το καταστημα και το κανω για να μπορειτε να εχετε μια εικονα σε αυτο που ψαχνετε!

Θ
Θ.Φ.
Ευδαιμονία και αρμονία!

Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο ένα hash, αλλά μετά από το Black Mamba για χαλάρωση και το New York για εγρήγορση, ήρθε το GOLDEN HAZE να με πείσει ότι μπορεί να υπάρξει υβρίδιο (70% sativa + 30% indica) να με ισορροπήσει ευχάριστα. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

K
Konstantinos Melikiotis

GOLDEN HAZE (S) THCP+X 20%